Naraku - Racing V.2 PWK - 28mm

På lager
7 stk
SKU
NK201.12
kr 999,00
Naraku sin 28mm PWK forgasser er et godt alternativ for deg som vil ha en skikkelig rå forgasser. Den brukes først og fremst med racing eller hyper-racing oppsett fra 70-80cc og langslagskit opp mot 90cc. Naraku sin PWK forgasser baserer seg direkte på Keihin sin velkjente PWK konstruksjon. PWK forgasseren er en flatslide forgasser (flatt forgasserstempel) som har en lang tradisjon innen racing. Designet er stadig oppdatert slik at PWKen idag fremdeles er å finne på de raskeste dragster og banemotorene særlig innenfor 50-100cc racing. Forgassere av PWK typen benyttes fortsatt av store navn som Bidalot, Metrakit, Polini m.fl. Naraku høstet stor anerkjennelse for sin første PWK forgasser V.1 og nå har de utviklet V.2 som har gjort Naraku klasseledende med hensyn på pris i forhold til effekt. Naraku V.2 har Powerjet (ekstra overløp for mating over luftfiltersiden). Den har også CNC polert innsugstrakt. Forgasseren leveres også med vacuumnippel montert.

Merk at PWK forgassere er større i fysiske utvendige mål enn f.eks DellOrto PHBG serien og også noe større enn DellOrto sin PHBL serie. Det gjør at PWK forgassere ikke er ideele dersom du har liten plass tilgjengelig. Vi ber deg ta kontakt dersom du er i tvil. Dette gjelder primært på scootere. Påspenningen er 34mm ved innsugsiden og 49mm på filtersiden. Det betyr at det er vanlig å bruke innsug beregnet på 28mm forgasser. Fordi både 21, 24, 28 og 30mm utgaven deler samme grunnkonstruksjon passer alle på innsug til 28mm forgasser. Fordelen av PWK forgasserens større ytre mål er at man får plass til et stort bunnkar og en konstruksjon som gjør at du mister færre rpm ved giring fordi forgasseren mater kjappere og hardere. Det gir desto råere respons, men dog noe høyere bensinforbruk.

Erfarne trimmere vet at PWK forgassere har noe helt eget ved seg. Grundigheten de japanske ingeniørene utviste i arbeidet med PWK serien ga opphav til en nøye avstemt konstruksjon med forbløffende finesse. For de som jakter effekt er råskapen i en slik flatslide gasser noe en bare må oppleve. Baksiden av medaljen er at denne typen forgasser krever mer innsats i innjusteringen, du må regelrett være mer dedikert. Litt erfaring fra rounslide gassere kan varmt anbefales på forhånd.

Dyse: PWK
Hoveddyse: 130
Tomgangsdyse:40
Påspenning luftfilter: 49mm
Påspenning v/innsug: 35mm
Copyright © 2022 SpeedOptions