ForceFive - Turtallsperre m/fjernkontroll

På lager
10+ stk
SKU
19492
kr 698,00
Kunne du tenke deg å begrense farten på sykkelen ved behov? Her får du en enkel løsning som lar motoren være nedplombert når du behøver det. Men som umiddelbart kan uplombere motoren din ved et enkelt trykk på fjernkontrollen. Likeledes kan du på et øyeblikks varsel begrense farten på sykkelen. Turtallsperren står alltid parat. Du behøver kun foreta en rask omstart av motoren. Det tar kort tid å montere og justere sperren. Med fjenkontroll kan sperren monteres helt skjult for å gjøre den usynlig. Sperren kan også benyttes på 4-takts motorer.

Denne turtallsperren benytter oppgradert teknologi for å skape en mykere overgang mot turtallstaket enn tidligere. På innsiden finner man hele seks kondensatorer som kan kontrolleres individuelt sammen med et overordnet justeringshjul, altså et potentiometer. Gjennom samspill mellom justeringshjulet og bryterene finner du en optimal innstilling som passer ditt behov. Dette gir overlegne justeringsmuligheter og en jevnere innkobling av sperren. Som betyr at den er mer skånsom for elektronikken og samtidig fremstår som en mykere nedplombering av motoren.

Bruksanvisning for montering: ForceFive - Turtallsperre m/fjernkontroll - Monteringsveiledning

OBS: Sperren er avhengig av en jevn 12v strømkilde for drift av kontrollboksen. Turtallsperren skal ikke brukes på motorer med innsprøytningsystem. Benyttes kun på motorer med forgasser.
Copyright © 2021 SpeedOptions