Modellsøk: (Velg modell)
Gratis frakt på alle ordre over 2000kr

Athena - Effektanlegg - Yamaha DT125R/X

Lagerstatus: Utsolgt

kr 2 990,00
OBS: Modellsøk ikke aktivert. (Velg modell)

Beskrivelse

Detaljer

Et klassisk enduro-inspirert effektanlegg fra Athena. Leverer bra drag tvers gjennom registeret. Athena har hovedfokus mot bunn og toppdraget siden enduro sykler behøver bra punch fra bunn for å forsere vanskelig terreng. Men naturligvis ivaretar det en sjarmerende 2-takts karakter også. Med andre ord: Det liker å dra! Anlegget er ivrig også opp mot rødlinjen og oppfører seg pent. Effektregisteret har god bredde og føles lett kontrollerbart "med noko attåt" om man virkelig strammer gasswiren.

Athena har sørget for at anlegget skal fremstå diskre uten unødig høy lyd. Det har fått matt sort varmelakk på svanen og støydemping for å ta hånd om metallisk klang. For den som ønsker mer lyd til enduro kjøring så kan man evt redusere mengden lyddemping noe.

Jobber fint både med 125cc sylinder og eventuelt 170cc sylinder fra Athena. Anlegget er ikke spesialutviklet for 170cc sylinderkitet, det har et bredere anvendelsesområde og således er det en god investering enten du skal kjøre orginalt slagvolum eller oppgradere motoren til mer kubikk.