Airsal Xtreme 45mm veiv - AM6

På lager
7 stk
SKU
31137350
kr 2 399,00
Denne veiva er hentet direkte fra Airsal Racing Xtreme kitet. Veiva har geometrisk fullsirkel design (som øker primærkompresjonen) og den er fremstilt i høykvalitets 18NiCrMo5 stål. Den er klar for virkelig tøffe utfordringer. Med sine solide sølvplaterte lagre i både topp og bunn og en råde som er et lite kunsstykke i seg selv. Den har fått en flott overflate polering. Derfor fremstår den nesten like glatt som et knivblad, en flott blank overflate. Det bidrar først og fremst til å minske friksjon, men det er også veldig kult rent visuelt. Veiva er balansert for å tåle turtall over 16 500 rpm, så her er det bare å smi gjennom svingene det remmer og tøy kan holde

Veiva har et nålelager på 12mm trenger man kun ekstra spacer for å kunne bruke alternative sylindere sammen med veiva. Det vil si at ulike 50mm og 47,6mm sylinderkit kan kjøres med denne langslagsveiva. Resultatet er meget underholdende og gir generelt mer mellom og bunndrag, noe avhengig av type kit/portmap. Airsal har gjort et flott stykke arbeide med å lette veiva. Det ser man bl.a. av de store rød eloxerte innsatsene. De er ikke på plass bare for å gi et godt visuelt inntrykk. De letter veiva og øker turtallsvilligheten radikalt.

Du trenger normalt ikke modifisere veivhuset når du monterer veiva. Du kan dog måtte påregne å fjerne/pusse ned små ujevnheter i støpingen av motorblokka. Det er altså nødvendig å sjekke at veiva har tilstrekkelig rom, men i utgangspunktet er ikke modifisering nødvendig. For enkelte sylindere kan det imidlertid være nødvendig å modifisere veivhuset. Dette gjelder primært sylinderkit med boring utover 50mm.

Teknisk:
Slaglengde: 45 mm
Rådelengde: 85 mm
Krysspin: 12 mm
Balansert inntil 16 500 rpm
Nålelager: 12x16x16 mm
(Nålelager er inkludert med veiva. Medfølger ved kjøp.)
Copyright © 2023 SpeedOptions