Airsal Sport 50cc - Honda Wallaroo 50

På lager
4 stk
SKU
02042240
kr 795,00
En erstatningsylinder for deg som vil beholde orginalt slagvolum. Det benyttes høykvalitets T6 aluminium i sylinderen, det gir overlegne egenskaper når det kommer til varmehåndtering. Det er med god grunn at man benytter sylindere i aluminium på maskiner som leverer høy effekt. Ikke minst de som skal yte over lang tid på høy intensitet.

Sylinderen leverer stødige ytelser med god driftsikkerhet. Effektpotensialet er tilsvarende som for den orginale. Teknisk sett er det mulig å hente litt ekstra effekt fra denne sylinderen relativt til den orginale. Om sylinderen skal benyttes som erstatningsylinder vil motoren yte tilsvarende som orginalt dersom den kjøres mot orginale komponenter.

Airsal har blitt kjent for å utvikle sylindere med meget anvendelig effektregister, i praksis innebærer det at sykkelen føles livlig og responsiv. Den arbeider helhjertet også mot nedplomberte eksosanlegg. Dog er det anbefalt å la sylinderen puste fritt, for å realisere motorens fulle potensiale. Det er mest sunt for motoren å yte sitt beste.

OBS: Det følger ikke med pakninger til sylinderen. Du behøver derfor å bestille et toppsett separat for nye pakninger.

Teknisk:
Klassifisering: Sport
Materiale: Aluminium med Nicasil belegning (Hardcrom)
Boring: 40mm
Maks effekt: 4-4.5 hk
Copyright © 2021 SpeedOptions