Naraku - Black Edition - PHBG 21 DS - Wirechoke

På lager
10+ stk
SKU
NK201.09
kr 899,00
Dette er den mest populære forgasseren i PHBG serien og det er utvilsomt på bakgrunn av dens store fleksbilitet. Denne forgasseren passer ypperlig til både mid-race og racing sylindere. Men den jobber også godt med sport sylindere og den kan også kjøres med orginalsylinder på 50cc motor ved ønske. Forgasseren er svært enkelt å justere og jobber hengivent i nær sagt ethvert oppsett. Kombinasjonen av PHBG seriens brukervennlighet, gode drivstofføkonomi og skarpe gassrespons gjør denne forgasseren til en klassiker og et trygt valg. PHBG 21 DS er den største stjernen i denne klasseledende forgasserserien.

PHBG serien er en favoritt både blant nybegynnere og erfarne trimmere. Det er en lang rekke fordeler som har ført til at denne serien har blitt en ubestridt favoritt innenfor sitt segment. For eksempel er forgasseren kompakt med tanke på ytre mål. Det betyr at den er lett å plassere, også der det er trangt om plassen. Den er også meget brukervennlig med tanke på innjustering. Ukomplisert konstruksjon sikrer at monteringen går fort. Oppbygningen i forgasseren er slik at den både er robust og samtidig sensitiv for justeringer. Designet har høy slitestyrke kombinert med enkel betjening. Ikke minst er PHBG serien anerkjent for evnen til å kombinere god gassrespons og drivstofføkonomi. Den har skarp tilbakemelding og oppleves som svært kjørevillig. Samtidig er den sivilisert ved roligere kjøring og opptrer balansert. Hemmeligheten bak en perfekt hverdagsforgasser er å forene pålitelighet, gassrespons og sparsommelighet. Evnen til å levere på alle områder har gjort PHBG serien til et førstevalg i sin klasse.

BlackEdition utgaven byr også på en rekke fortrinn utover vanlig PHBG forgasser. Utvendig er forgasseren lakkert sort. Lakken sørger for at smuss ikke fester seg mot forgasseren og gjør den lettere å rengjøre. BlackEdition leveres også med bunnkarr i aluminium med hurtigskift for dysen. Det betyr at du ikke trenger å skru av bunnkarret for å skifte hoveddysen. Alt du behøver å gjøre er å løsne bunnskruen, da kommer du enkelt til dysen. Det er også hurtiglås på topplokket til forgasseren. Topplokket har gjenger slik at det kan skrus av og på. Dermed kan forgassernålen justeres langt raskere. Disse fordelene gjør innjustering langt enklere. Det er heller ikke til å komme utenom at en sortlakkert forgasser ser ekstra kul ut.

Naraku leverer forgasseren både med vacuumnippel og oljenippel. Forgasseren har wirechoke, men du kan enkelt bygge om til knappechoke ved behov. Du finner link til knappechoke under "Reservedeler/Tips" litt lenger ned på denne siden. Ved bestilling av DellOrto - PHBG (17) Knappechoke kan du enkelt anvende knappechoke istedenfor wirechoke.

Dyse: 5mm - Dell`Orto
Hoveddyse: 90
Tomgangsdyse:45
Påspenning luftfilter: 32mm
Påspenning v/innsug: 25mm
Copyright © 2022 SpeedOptions