Naraku - Black Edition - PHBG 17.5 DS - Wirechoke

På lager
10+ stk
SKU
NK201.07
kr 849,00
Naraku lanserer en 17,5mm utgave av den meget populære PHBG serien. Påspenningen mot innsuget er den samme som for 19mm og 21mm utgave. Det betyr at samme innsug kan anvendes. Med denne etterlengtede utvidelsen av PHBG som serien vil desto flere nå finne at en PHBG forgasser kan passe perfekt til deres oppsett. Særlig er 17,5mm forgasser populært blant de som vil ha mer moment fra sin orginsylinder eller blant de som kjører en sport sylinder. Dette er en meget fleksibel forgasser med tanke på oppsett.

PHBG serien er en favoritt både blant nybegynnere og erfarne trimmere. Det er en lang rekke fordeler som har ført til at denne serien har blitt en ubestridt favoritt innenfor sitt segment. For eksempel er forgasseren kompakt med tanke på ytre mål. Det betyr at den er lett å plassere, også der det er trangt om plassen. Den er også meget brukervennlig med tanke på innjustering. Ukomplisert konstruksjon sikrer at monteringen går fort. Oppbygningen i forgasseren er slik at den både er robust og samtidig sensitiv for justeringer. Designet har høy slitestyrke kombinert med enkel betjening. Ikke minst er PHBG serien anerkjent for evnen til å kombinere god gassrespons og drivstofføkonomi. Den har skarp tilbakemelding og oppleves som svært kjørevillig. Samtidig er den sivilisert ved roligere kjøring og opptrer balansert. Hemmeligheten bak en perfekt hverdagsforgasser er å forene pålitelighet, gassrespons og sparsommelighet. Evnen til å levere på alle områder har gjort PHBG serien til et førstevalg i sin klasse.

BlackEdition utgaven byr også på en rekke fortrinn utover vanlig PHBG forgasser. Utvendig er forgasseren lakkert sort. Lakken sørger for at smuss ikke fester seg mot forgasseren og gjør den lettere å rengjøre. BlackEdition leveres også med bunnkarr i aluminium med hurtigskift for dysen. Det betyr at du ikke trenger å skru av bunnkarret for å skifte hoveddysen. Alt du behøver å gjøre er å løsne bunnskruen, da kommer du enkelt til dysen. Det er også hurtiglås på topplokket til forgasseren. Topplokket har gjenger slik at det kan skrus av og på. Dermed kan forgassernålen justeres langt raskere. Disse fordelene gjør innjustering langt enklere. Det er heller ikke til å komme utenom at en sortlakkert forgasser ser ekstra kul ut.

Naraku leverer forgasseren både med vacuumnippel og oljenippel. Forgasseren har wirechoke, men du kan enkelt bygge om til knappechoke ved behov. Du finner link til knappechoke under "Reservedeler/Tips" litt lenger ned på denne siden. Ved bestilling av DellOrto - PHBG (17) Knappechoke kan du enkelt anvende knappechoke istedenfor wirechoke.

Dyse: 5mm - Dell`Orto
Hoveddyse: 75
Tomgangsdyse:45
Påspenning luftfilter: 32mm
Påspenning v/innsug: 25mm
Copyright © 2022 SpeedOptions