Mitas - MC50 - Medium - 130/70-17

På lager
10+ stk
SKU
579081
kr 789,00
Dette er Mitas sitt aller mest humørfylte og sprudlende hverdagsdekk med et kompromissløst fokus på kjøreglede! Et dekk som begeistrer og imponerer enten du kjører bredt gjennom svingene på en supermotard eller gjør vanskelige sporvalg med r-sykkel. For å utvikle et dekk med ekstraordinært grep har Mitas tatt utgangspunkt i et aggressivt semi-slick mønster. Ingeniørene har brukt lang tid på å optimalisere mønsterdybde og utforming på MC-50 slik at man kan oppfylle motstridende krav. Først kommer naturligvis ønsket om best mulig veigrep og størst mulig kontaktflate til enhver tid. Samtidig må dekket kunne håndtere skiftende forhold. Det betyr at det må hanskes med både tørt og vått underlag og de vanskelige overgangene mellom dem. Dekket er selvfølgelig i sitt ess på bar vei, men det gjør seg heller ikke bort under tøffere forhold. MC-50 elsker krappe svinger og sørger for å klistre sykkelen godt til bakken.

Mitas er selvfølgelig klar over at følelsen av kjøreglede er uløselig knyttet til styreresponsen. MC-50 er utstyrt med stive sidevegger og lav vekt. Noe som sørger for at tilbakemeldingene på alle dine kommandoer er skarpe og presise. Gummiblandingen er komponert slik at dekket når arbeidstemperaturen kjapt. Medium gummiblandingen ivaretar samtidig behovet for høy slitestyrke. Det betyr i praksis at dette er et av de mest anvendelige dekkene for virkelig krevende førere med hyppig bruksmønster. Med dette dekket påmontert er du alltid klar for utfordringene neste sving har å by på.

MC50 leveres også i racing soft gummiblanding. Racing soft blanding har den fordel at grepet er enda bedre, samt at arbeidstemperaturen kommer dessto raskere. Særlig merker man forskjellen når det er relativt kaldt og sleipt føre. Soft dekk har særlige fordeler mellom -5 opp til ca 10 grader. Den store fordelen ved ordinær medium blanding kontra racing soft blanding er at soft blandingen slites raskere. Det betyr hyppigere dekkskift, selv om dette i noen grad også avhenger av kjørestil. Uavhengig av om du velger medium eller soft gummiblanding, hvis du liker en utfording vil du finne at disse dekkene alltid vil være med på leken! Dekket er slangeløst (tubeless), noe som betyr at det kan monteres uten slange hvis ønskelig, men det er fint mulig å montere det med slange også. Om du kan montere dekket uten slange avhenger av felgen din, på de fleste supermotard sykler uten smidde felger er det vanlig å bruke slange. Hastighetsindeks: H (210km/t)

Mitas er en markedsleder innen dekk til lett-mc og moped. Toppmodeller fra kjente navn som Aprilia, Derbi og Vespa leveres alle med dekk fra Mitas originalmontert. Mitas er eid av svenske Trelleborg. Svenskene investerer tungt i utvikling og kvalitet. Mitas har sin historiske tilknytning i Sentral-Europa ved Tsjekkia. Dette dekket blir produsert av Mitas i Slovenia. Denne fabrikken har en historie helt tilbake til 1921! Frem til 2012 var fabrikken eid av Sava. Fra 2012 slo Sava og Mitas seg sammen for å bli enda sterkere. Med Trelleborg i ryggen satser de hardt på å opprettholde sin kraftige fremgang.

Sava har også sterk tilknytning til Goodyear. Goodyear er trolig verdens mest kjente dekkprodusent. De er bl.a. tidenes mestvinnende dekkleverandør i Formel1. De står også bak Dunlop og flere andre merkenavn. Sava fabrikken har også produsert bl.a. scooter-dekk for flere av disse verdenskjente navnene. Det betyr at her får du absolutte topp dekk produsert med den beste dekk-teknologien som er tilgjengelig.

NB: Ved bestilling får du levert dekket, felg medfølger ikke.

Denne dekkdimensjonen er orginalmontert på b.la.:
Aprilia RS 50 fra 06 - Bak
Derbi Baja 125 SM - Bak
Derbi DRD 125 4T - Bak
Derbi DRD Pro 50 SM - Bak
Derbi DRD EVO 50 SM - Bak
Derbi GPR 50 fra 10 - Bak
Derbi GPR 125 4T 4V - Bak
Derbi SM X-Treme 50 - Bak
Derbi SM X-Race 50 - Bak
Gilera SMT 50 - Bak
Honda CBR 125R - Bak
Honda NSR 125 - Bak
Rieju RR 50 SM - Bak
Rieju SMX 50 - Bak
Rieju SMX Pro 50 - Bak
Rieju Spike-X 50 - Bak
Rieju MRT SM 50 - Bak
Rieju MRT SM Pro 50 - Bak
Rieju RS2 50 - Bak
Rieju RS2 Pro 50 - Bak
Rieju RS3 50 - Bak
Rieju RS3 125 - Bak
Motorhispania Ryz SM 50 - Bak
Motorhispania Ryz Pro SM 50 - Bak
Motorhispania RX50R - Bak
Motorhispania RX125R - Bak
Peugeot XR7 - Bak
Peugeot XPS 50 SM - Bak
Yamaha DT50X - Bak
Yamaha TZR 50 - Bak
Yamaha YZF-R125 - Bak
Copyright © 2021 SpeedOptions