Mitas - MC25 Bogart - Medium - 100/80-17

På lager
10+ stk
SKU
573055
kr 698,00
Et aggressivt sport dekk med medium gummiblanding utviklet for god slitestyrke og gode allround egenskaper. Håndterer skiftende forhold godt og har et effektivt mønster for å lede vann vekk og beholde grep. Dette er et av Mitas sine mest populære dekk som leveres både i medium og racing soft gummiblanding. Racing soft dekket har særlig fordeler i kaldt vær eller på vått underlag. Medium utgaven har en noe hardere gummiblanding som gir det bedre slitestyrke enn racing blandingen. Siden medium dekket er et komplett sport dekk er det godt egnet for deg som stiller høye krav til utstyret, men som også kjører mye. Det passer med andre ord godt for deg som har en aktiv kjørestil og ikke vil unngå unødige kompromisser. MC25 Bogart sin design vektlegger forutsigbarhet og god retningstabilitet. Dekkene føles responsive og har god progresjon i tilbakemeldingene de sender deg. Et populært dekk til hverdagskjøring, som ikke gjør seg bort dersom du byr det opp til dans gjennom svingene. Dekket er slangeløst (tubeless), noe som betyr at det kan monteres uten slange hvis ønskelig, men det er fint mulig å montere det med slange også. Om du kan montere dekket uten slange avhenger av felgen din, på de fleste supermotard sykler uten smidde felger er det vanlig å bruke slange. Hastighetsindeks: R (170km/t)

Mitas er en markedsleder innen dekk til lett-mc og moped. Toppmodeller fra kjente navn som Aprilia, Derbi og Vespa leveres alle med dekk fra Mitas originalmontert. Mitas er eid av svenske Trelleborg. Svenskene investerer tungt i utvikling og kvalitet. Mitas har sin historiske tilknytning i Sentral-Europa ved Tsjekkia. Dette dekket blir produsert av Mitas i Slovenia. Denne fabrikken har en historie helt tilbake til 1921! Frem til 2012 var fabrikken eid av Sava. Fra 2012 slo Sava og Mitas seg sammen for å bli enda sterkere. Med Trelleborg i ryggen satser de hardt på å opprettholde sin kraftige fremgang.

Fabrikken har også sterk tilknytning til Goodyear. Goodyear er trolig verdens mest kjente dekkprodusent. De er bl.a. tidenes mestvinnende dekkleverandør i Formel1. De står også bak Dunlop og flere andre merkenavn. Mitas har også produsert bl.a. scooter-dekk for flere av disse verdenskjente navnene. Det betyr at her får du absolutte topp dekk produsert med den beste dekk-teknologien som er tilgjengelig.

NB: Ved bestilling får du levert dekket, felg medfølger ikke.

Denne dekkdimensjonen er orginalmontert på b.la.:
Derbi Baja 125 SM - Front
Derbi DRD 125 4T - Front
Derbi DRD Pro 50 SM - Front
Derbi DRD EVO 50 SM - Front
Derbi GPR 50 fra 10 - Front
Derbi GPR 125 4T 4V - Front
Derbi SM X-Treme 50 - Front
Derbi SM X-Race 50 - Front
Gilera SMT 50 - Front
Honda CBR 125R - Front
Honda NSR 125 - Front
Rieju RR 50 SM - Front
Rieju SMX 50 - Front
Rieju SMX Pro 50 - Front
Rieju Spike-X 50 - Front
Rieju MRT SM 50 - Front
Rieju MRT SM Pro 50 - Front
Rieju RS2 50 - Front
Rieju RS2 Pro 50 - Front
Rieju RS3 50 - Front
Rieju RS3 125 - Front
Motorhispania Ryz SM 50 - Front
Motorhispania Ryz Pro SM 50 - Front
Motorhispania RX50R - Front
Motorhispania RX125R - Front
Peugeot XR7 - Front
Peugeot XPS 50 SM - Front
Yamaha DT50X - Front
Yamaha TZR 50 - Front
Yamaha YZF-R125 - Front
Copyright © 2021 SpeedOptions