Modellsøk: (Velg modell)
Gratis frakt på alle ordre over 2000kr

Mitas - MC24 Invader - 120/80-18

Lagerstatus: Utsolgt

kr 679,00
OBS: Modellsøk ikke aktivert. (Velg modell)

Beskrivelse

Detaljer

Invader dekket er bygget opp som et enduro dekk med allround egenskaper. Hovedfokus ligger på veibruk, men dypt mønster sørger for at det er i stand til å håndtere utfordrende underlag også. Det er best på halvfast/fast dekke. Ikke egnet til mykt underlag f.eks gjørme, men gunstig når man får opp farten. Takler også stikjøring fint. Monteres med slange. (ikke tubeless) Hastighetsindeks: S (180km/t)

Mitas er en markedsleder innen dekk til lett-mc og moped. Toppmodeller fra kjente navn som Aprilia, Derbi og Vespa leveres alle med dekk fra Mitas originalmontert. Mitas er eid av svenske Trelleborg. Svenskene investerer tungt i utvikling og kvalitet. Mitas har sin historiske tilknytning i Sentral-Europa ved Tsjekkia. Dette dekket blir produsert av Mitas i Slovenia. Denne fabrikken har en historie helt tilbake til 1921! Frem til 2012 var fabrikken eid av Sava. Fra 2012 slo Sava og Mitas seg sammen for å bli enda sterkere. Med Trelleborg i ryggen satser de hardt på å opprettholde sin kraftige fremgang.

Fabrikken har også sterk tilknytning til Goodyear. Goodyear er trolig verdens mest kjente dekkprodusent. De er bl.a. tidenes mestvinnende dekkleverandør i Formel1. De står også bak Dunlop og flere andre merkenavn. Mitas har også produsert bl.a. scooter-dekk for flere av disse verdenskjente navnene. Det betyr at her får du absolutte topp dekk produsert med den beste dekk-teknologien som er tilgjengelig.

NB: Ved bestilling får du levert dekket, felg medfølger ikke.

Denne dekkdimensjonen er orginalmontert på b.la.:
Husqvarne WRE 125 - Bak
KTM EXC 125 - Bak
Motorhispania Ryz - Bak
Peugot XPS - Bak