Modellsøk: (Velg modell)
Gratis frakt på alle ordre over 2000kr

Mitas - MC23 Rockrider - 90/90-21

Lagerstatus: Utsolgt

kr 598,00
OBS: Modellsøk ikke aktivert. (Velg modell)

Beskrivelse

Detaljer

Med MC 23 Rockrider har Mitas lykkes i å utvikle et fullverdig crossover enduro dekk. Det betyr at Mitas har konstruert dekket slik at det skal tåle både veibruk og hard off-road kjøring i ett! Blandingen gir god komfort og høy slitestyrke. Rockrider kommer virkelig til sin rett på røft underlag, enten det er hardt eller mykt (grass, gjørme o.l.). Det trives aller best på halvfast underlag dvs. f.eks grus. Med dette dekket er sykkelen godt skodd uansett forhold. Må brukes med slange. (ikke tubeless) Hastighetsindeks: R (170km/t)

PS: Syntes du at det er noe kjent med Rockrider så kan det godt tenkes det er fordi du har sett disse dekkende montert på flere sykler orginalt. MC23 er bl.a. orginalmontert på Husqvarna TE 125.

Mitas er en markedsleder innen dekk til lett-mc og moped. Toppmodeller fra kjente navn som Aprilia, Derbi og Vespa leveres alle med dekk fra Mitas originalmontert. Mitas er eid av svenske Trelleborg. Svenskene investerer tungt i utvikling og kvalitet. Mitas har sin historiske tilknytning i Sentral-Europa ved Tsjekkia. Dette dekket blir produsert av Mitas i Slovenia. Denne fabrikken har en historie helt tilbake til 1921! Frem til 2012 var fabrikken eid av Sava. Fra 2012 slo Sava og Mitas seg sammen for å bli enda sterkere. Med Trelleborg i ryggen satser de hardt på å opprettholde sin kraftige fremgang.

Fabrikken har også sterk tilknytning til Goodyear. Goodyear er trolig verdens mest kjente dekkprodusent. De er bl.a. tidenes mestvinnende dekkleverandør i Formel1. De står også bak Dunlop og flere andre merkenavn. Mitas har også produsert bl.a. scooter-dekk for flere av disse verdenskjente navnene. Det betyr at her får du absolutte topp dekk produsert med den beste dekk-teknologien som er tilgjengelig.

NB: Ved bestilling får du levert dekket, felg medfølger ikke.

Denne dekkdimensjonen er orginalmontert på b.la.:
Aprilia RX 50 - Front
Derbi DRD Pro 50 - Front
Rieju Marathon 125 Enduro - Front
Rieju Marathon 125 Enduro - Front
Rieju Marathon Enduro 200 - Front
Rieju MRT Pro Competizione 50 - Front
Motorhispania Ryz 50 - Front
Motorhispania Ryz Pro 50 - Front
Motorhispania Ryz Pro 50 - Front