Mitas - MC20 Monsum - 120/90-10

Utsolgt
SKU
573144
kr 499,00
Dette dekket er særlig velegnet for å håndtere fuktige forhold. Uttrykket monsun er tett knyttet til regntid og vind. Årsaken til at monsuner oppstår i naturen er at landmasser skifter temperatur raskere enn havet, som gir årstidsavhengige oppsamlinger av vind og nedbør over lang tid (kjent som regntid). Når man har dette i minnet er det lett å forstå hva som har vært inspirasjon og intensjon for konstruksjonen av Monsun dekkene fra Mitas. Dekket har et mønster som bidrar til god lensing og motvirker vannplaning. Dekket er et sport dekk, noe som betyr at Mitas har tatt utgangspunkt i en relativt myk gummiblanding. For å sørge for godt feste vil man ønske å gjøre blandingen myk, men dette ville også gå på bekostning av slitestyrke. Ingeniørene satte seg fore å kombinere egenskapene for å få et prisgunstig dekk med lang levetid og stor fleksibilitet i skiftende føreforhold. Gjennom nøye utarbeidelse av fleksibilieten i veggene og gummiblandingen har de lykkes. Spesialblandingen søker å oppnå et godt tverrsnitt mellom slitestyrke og godt grep. Resultatet er et dekk som har et bredt register og lydig karakter. Dekket er slangeløst (tubeless), noe som betyr at det kan monteres uten slange hvis ønskelig, men det er fint mulig å montere det med slange også. Hastighetsindeks: L (120km/t)

Mitas er en markedsleder innen scooter-dekk. Toppmodeller fra kjente navn som Aprilia, Vespa og Piaggio leveres alle med dekk fra Mitas originalmontert. Mitas er eid av svenske Trelleborg. Svenskene investerer tungt i utvikling og kvalitet. Mitas har sin historiske tilknytning i Sentral-Europa ved Tsjekkia. Dette dekket blir produsert av Mitas i Slovenia. Denne fabrikken har en historie helt tilbake til 1921! Frem til 2012 var fabrikken eid av Sava. Fra 2012 slo Sava og Mitas seg sammen for å bli enda sterkere. Med Trelleborg i ryggen satser de hardt på å opprettholde sin kraftige fremgang.

Fabrikken har også sterk tilknytning til Goodyear. Goodyear er trolig verdens mest kjente dekkprodusent. De er bl.a. tidenes mestvinnende dekkleverandør i Formel1. De står også bak Dunlop og flere andre merkenavn. Mitas har også produsert bl.a. scooter-dekk for flere av disse verdenskjente navnene. Det betyr at her får du absolutte topp dekk produsert med den beste dekk-teknologien som er tilgjengelig.

Denne dekkdimensjonen er orginalmontert på b.la.:
Adly Jet 50/100 - Front
Adly Silverfox 50 - Front
Aprilia Rally 50 - Front
Gilera Ice 50 - Front/Bak
Gilera Stalker 50 - Front
Honda Zoomer 50 4t - Front
Hyosung SF50 Rally - Front
Peugeot Buxy - Front
Peugeot TKR/Metal-X - Front
Peugeot Ludix Blaster/Snake - Front
PGO BigMax 50 - Front
PGO PMX 50 - Front
Piaggio Typhoon 50 - Front/Bak
Yamaha BWS - Front

NB: Ved bestilling får du levert dekket, felg medfølger ikke.
Copyright © 2023 SpeedOptions