Mitas - MC17 - 120/90-10

På lager
1 stk
SKU
573060
kr 499,00
Et "chunky" off-road dekk med skikkelig mønster. Dette dekket kan bite seg godt ned i underlaget og gjør at du kan kjøre scooteren på stier, i gjørme og gjennom tyngre grus. Et populært dekk for de som kjører hardt eller de som ønsker at scooteren skal virke mer bøllete. Dekket er slangeløst (tubeless), noe som betyr at det kan monteres uten slange hvis ønskelig, men det er fint mulig å montere det med slange også. Hastighetsindeks: J (100km/t)

Mitas er en markedsleder innen scooter-dekk. Toppmodeller fra kjente navn som Aprilia, Vespa og Piaggio leveres alle med dekk fra Mitas originalmontert. Mitas er eid av svenske Trelleborg. Svenskene investerer tungt i utvikling og kvalitet. Mitas har sin historiske tilknytning i Sentral-Europa ved Tsjekkia. Dette dekket blir produsert av Mitas i Slovenia. Denne fabrikken har en historie helt tilbake til 1921! Frem til 2012 var fabrikken eid av Sava. Fra 2012 slo Sava og Mitas seg sammen for å bli enda sterkere. Med Trelleborg i ryggen satser de hardt på å opprettholde sin kraftige fremgang.

Fabrikken har også sterk tilknytning til Goodyear. Goodyear er trolig verdens mest kjente dekkprodusent. De er bl.a. tidenes mestvinnende dekkleverandør i Formel1. De står også bak Dunlop og flere andre merkenavn. Mitas har også produsert bl.a. scooter-dekk for flere av disse verdenskjente navnene. Det betyr at her får du absolutte topp dekk produsert med den beste dekk-teknologien som er tilgjengelig.

Denne dekkdimensjonen er orginalmontert på b.la.:
Adly Jet 50/100 - Front
Adly Silverfox 50 - Front
Aprilia Rally 50 - Front
Gilera Ice 50 - Front/Bak
Gilera Stalker 50 - Front
Honda Zoomer 50 4t - Front
Hyosung SF50 Rally - Front
Peugeot Buxy - Front
Peugeot TKR/Metal-X - Front
Peugeot Ludix Blaster/Snake - Front
PGO BigMax 50 - Front
PGO PMX 50 - Front
Piaggio Typhoon 50 - Front/Bak
Yamaha BWS - Front

NB: Ved bestilling får du levert dekket, felg medfølger ikke.
Copyright © 2022 SpeedOptions