CarboneLorraine - V-Brakes - 2088FR

På lager
2 stk
SKU
2088FR
Spesialpris kr 49,00 Vanlig pris kr 298,00
CarboneLorraine er et av verdens aller mest kjente navn innen bremse-teknologi og de leverer komponenter til verdens mest krevende brukere. Hva har Airbus flymaskiner, de amerikanske romfergene og Citroen WRC Rally teamet til felles? Samtlige stoler på CarboneLorraine når det kommer til valg av bremser!

Når du velger CarboneLorraine bremser får du sinter bremser i topp kvalitet. Sinter bremser er kjent fra racing. Måten de skapes er ved å sette sammen en spesiell friksjonskomponentblanding. Denne består av minst 10 bestandeler bl.a. kobber, bronse, grafitt osv. Gjennom de ulike bestandelene som inngår i blandingen påvirker produsenten klossenes egenskaper. Til sist er materialvalg foretatt og oppskriften klar. CarboneLorraine sin årelagge erfaring innen racing og forskning gjør at de kan konstruere klosser som andre ikke kan matche. Friksjonsblandingen smeltes sammen på høy temperatur og fylles i en form som bestemmer hvordan bremseklossene blir utformet utvendig. Til sist settes friksjonsbelegget mot en bakplate i kobber. Bremseklossen bakes så i en ovn på over 900° Celsius. Bakplaten og friksjonsbelegget smelter sammen. Sluttresultatet er avanserte bremseklosser med høye ytelser enten de brukes i vann, søle eller hard banekjøring. Sinter klosser har fordeler som gjør at de blir mer motstandsdyktige mot fading og får økt levetid relativt til hva tradisjonelle organiske klosser kan levere under tilsvarende forhold.

FR serien består av aggresive hverdagsklosser. Det betyr at de har lang levetid, men høy bremseeffekt selv fra høye hastigheter. Ofte blir FR beskrevet som GT (GranTurismo) klosser. Som kjent har "gran turismo" opprinnelig italiensk opphav. Uttrykket ble benyttet for å beskrive kraftige kjøremaskiner som kunne krysse lange avstander svært effektivt. FR klossene er valget for deg som kjører mye men ikke ønsker å inngå kompromiss med tanke på ytelse kontra levetid.

Passer til bl.a:
Daelim Roadwin 125 2004 -
Daelim VL Daystar 125 2000 -
Copyright © 2023 SpeedOptions