CarboneLorraine - V-Brakes - 2052RR

På lager
2 stk
SKU
2052RR
kr 298,00
CarboneLorraine er et av verdens aller mest kjente navn innen bremse-teknologi og de leverer komponenter til verdens mest krevende brukere. Hva har Airbus flymaskiner, de amerikanske romfergene og Citroen WRC Rally teamet til felles? Samtlige stoler på CarboneLorraine når det kommer til valg av bremser!

Når du velger CarboneLorraine bremser får du sinter bremser i topp kvalitet. Sinter bremser er kjent fra racing. Måten de skapes er ved å sette sammen en spesiell friksjonskomponentblanding. Denne består av minst 10 bestandeler bl.a. kobber, bronse, grafitt osv. Gjennom de ulike bestandelene som inngår i blandingen påvirker produsenten klossenes egenskaper. Til sist er materialvalg foretatt og oppskriften klar. CarboneLorraine sin årelagge erfaring innen racing og forskning gjør at de kan konstruere klosser som andre ikke kan matche. Friksjonsblandingen smeltes sammen på høy temperatur og fylles i en form som bestemmer hvordan bremseklossene blir utformet utvendig. Til sist settes friksjonsbelegget mot en bakplate i kobber. Bremseklossen bakes så i en ovn på over 900° Celsius. Bakplaten og friksjonsbelegget smelter sammen. Sluttresultatet er avanserte bremseklosser med høye ytelser enten de brukes i vann, søle eller hard banekjøring. Sinter klosser har fordeler som gjør at de blir mer motstandsdyktige mot fading og får økt levetid relativt til hva tradisjonelle organiske klosser kan levere under tilsvarende forhold.

RR serien består av bremseklosser med fokus på pålitelig racing. Det betyr at dette er klosser for deg som er en krevende fører! De tåler hard og streng bruk, men de har fokus på lav slitasje på skiven. Det betyr at bremseeffekten er høy, men sammensetningen av klossen er laget slik at dette ikke går unødvendig hardt utover bremsekiven. Benyttes først og fremst til racing og supermotard sykler, men også av andre som kjører hardt.

Vennligst sammenlign mot bildet før bestilling.

Passer til bl.a:
Cagiva Mito 125 1993- (Frambrems)
Cagiva Mito 125 EV / SP 1995- (Frambrems)
Cagiva Planet 125 1998 - 2002 (Frambrems)
GasGas SM 125 2002- (Frambrems)
GasGas SM 250 2002- (Frambrems)
GasGas SM 450 fse 2003- (Frambrems)
GasGas SM 450 fse 2002- (Frambrems)
Sachs X-Road 125 2008- (Frambrems)
Copyright © 2022 SpeedOptions