CarboneLorraine - V-Brakes - 2016QD

På lager
1 stk
SKU
2016QD
kr 248,00
CarboneLorraine er et av verdens aller mest kjente navn innen bremse-teknologi og de leverer komponenter til verdens mest krevende brukere. Hva har Airbus flymaskiner, de amerikanske romfergene og Citroen WRC Rally teamet til felles? Samtlige stoler på CarboneLorraine når det kommer til valg av bremser!

Når du velger CarboneLorraine bremser får du sinter bremser i topp kvalitet. Sinter bremser er kjent fra racing. Måten de skapes er ved å sette sammen en spesiell friksjonskomponentblanding. Denne består av minst 10 bestandeler bl.a. kobber, bronse, grafitt osv. Gjennom de ulike bestandelene som inngår i blandingen påvirker produsenten klossenes egenskaper. Til sist er materialvalg foretatt og oppskriften klar. CarboneLorraine sin årelagge erfaring innen racing og forskning gjør at de kan konstruere klosser som andre ikke kan matche. Friksjonsblandingen smeltes sammen på høy temperatur og fylles i en form som bestemmer hvordan bremseklossene blir utformet utvendig. Til sist settes friksjonsbelegget mot en bakplate i kobber. Bremseklossen bakes så i en ovn på over 900° Celsius. Bakplaten og friksjonsbelegget smelter sammen. Sluttresultatet er avanserte bremseklosser med høye ytelser enten de brukes i vann, søle eller hard banekjøring. Sinter klosser har fordeler som gjør at de blir mer motstandsdyktige mot fading og får økt levetid relativt til hva tradisjonelle organiske klosser kan levere under tilsvarende forhold.

Disse klossene har fått en blanding som fokuserer ekstra på bra ytelser på alle underlag. De gir lite slitasje på skiven og tåler hard bruk.

Vennligst sammenlign mot bildet før bestilling.

Passer til bl.a:
Kymco 50 MXer 03 - (Bakbrems)
Kymco 50 MXu 05 - (Bakbrems)
Kymco 90 Maxxer 05 - (Bakbrems)
Kymco 125 MXer 03 - (Bakbrems)
Kymco 150 MXer 03 - (Bakbrems)
Kymco 150 MXu 05 - (Bakbrems)
Copyright © 2022 SpeedOptions