Arrow - X-Kone Titan/Carb - RS4 125 (2017-2020)

På lager
2 stk
SKU
51515XKI
kr 3 790,00
Dette er Arrow sin toppmodell for din sykkel. X-Kone er super eksklusiv og virkelig aggressiv. Leveres med rå-lekker endestuss i carbon. Demperhuset er utført i titanium. Dette er det heftigste Arrow kan by på i formgivning og teknologi. Gir et påkostet preg på sykkelen. Titaniumsflatene har flott lys-brytning med matt finish. Samtidig som carbon-partiet bryter lyset til ulike vinkler. X-Kone leveres med db-killer og er homologenisert. (Også kjent som e-merking.) Det betyr at denne demperen kan brukes som lovlig erstatnings-demper. Anlegget må monteres med svanehals fra Arrow. Det finnes to ulike svanehalser fra Arrow, en racing utgave og en street utgave. Racing utgaven leveres uten katalysator og er utviklet for banebruk.

Db-killer kan avmonteres. Dersom du tar ut db-killeren vil du få et høyere lydnivå fra anlegget. Du kan sette den tilbake igjen ved behov. Ta godt vare på låseringen ved db-killeren hvis du tar den ut.

Når du har Arrow eksosanlegg på plass kan du forvente deg anerkjennende nikk fra andre førere. Helt siden starten for straks 30 år siden har Arrow vært involvert i racing på øverste nivå. Deres lynraske anlegg har ledet verdensmestere til titler i Superbike (SBK), Motocross (MX1) og Supermotard! Gjennom knallhard konkurranse i verdens tøffeste racing klasser presses utviklingsarbeidet konstant i høygir. Det kommer deg tilgode gjennom nyutviklet teknologi og produksjonsteknikk hentet rett fra racingeliten! For å tekkes verdens mest krevende førere arbeider Arrow kontinuerlig med å viske ut det tradisjonelle skillet mellom forskning og racerbanen. Gjennom deres pionerarbeid innen mobile race-lab systemer kuttes tiden fra utvikling til testing. Det vil si at de tar med seg verkstedfasilitetene og tilhørende instrumentering direkte til de ulike banene istedenfor å teste fast ved en bane. Resultatet er kortere utviklings-sykluser og bredere erfaringsgrunnlag. Høyteknologi driver ytelsene mens Arrows størrelse gjør at de høster stordriftsfordeler i utvikling og produksjon. Det betyr at du får maksimal effekt, men også til en attraktiv pris. Arrow sitt avanserte produksjonsapparat gjør at de er i stand til å levere det spektakulære også innenfor en streng økonomisk ramme. Det har ført til at produsenter som Aprilia, Husqvarna, MV Agusta og Triumph alle samarbeider med Arrow i utvikling av orginalanlegg eller oppgraderte anlegg bl.a. til flere av deres råeste gatemodeller.
Copyright © 2022 SpeedOptions