Arrow - StreetThunder - Titan/Carb - Suzuki GSX-125

På lager
1 stk
SKU
71871PK
kr 6 199,00
Eksklusiv utgave av StreetThunder med demper-hus i titanium og festebånd i carbon. Som hentet direkte fra SBK (Superbike). StreetThunder serien er konstruert for å hjelpe motoren din å puste bedre slik at den trekker friskere uten "dødpunkter" i registeret. Samtidig kommer en ikke utenom at lyden og det fete inntrykket også bidrar til å heve kjørefølelsen betraktelig. Det kjennes regelrett som om sykkelen får mer selvtillit og overskudd med oppgradert anlegg på plass. Arrow byr på en lang rekke eksklusive detaljer i sitt design blant annet har StreetThunder demperen en karakteristisk diamantformet endekåpe. StreetThunder lyddemperen leveres med avtagbar db-killer.

OBS: ARROW HAR IKKE HOMOLOGENISERING FOR DENNE MODELLEN.
Tidligere hadde denne modellen e-merking og kunne brukes som lovlig erstatningsanlegg.
I forbindelse med overgang til Euro5 utslippskrav fra og med 2021 har ikke Arrow opprettholdt homologeniseringen.
Eldre produksjon kan ha e-merking. Nyere produksjon har ikke e-merking og kan ikke skrives inn i vognkortet.
Det kan fremdeles forekomme at StreetThunder til denne modellen leveres med e-merking.
Dette skyldes overlappende produksjon og den eldre e-merkingen som ikke lenger er gyldig.
E-merking er ikke gyldig for nyere årsmodeller. Arrow avslutter e-merking og produserer ikke lenger street svanehals med katalysator.
StreetThunder har like fet lyd og helt tilsvarende utseende. Forskjellen er at e-merking ikke lenger er tilgjengelig.

Når du har Arrow eksosanlegg på plass kan du forvente deg anerkjennende nikk fra andre førere. Helt siden starten for straks 30 år siden har Arrow vært involvert i racing på øverste nivå. Deres lynraske anlegg har ledet verdensmestere til titler i Superbike (SBK), Motocross (MX1) og Supermotard! Gjennom knallhard konkurranse i verdens tøffeste racing klasser presses utviklingsarbeidet konstant i høygir. Det kommer deg tilgode gjennom nyutviklet teknologi og produksjonsteknikk hentet rett fra racingeliten! For å tekkes verdens mest krevende førere arbeider Arrow kontinuerlig med å viske ut det tradisjonelle skillet mellom forskning og racerbanen. Gjennom deres pionerarbeid innen mobile race-lab systemer kuttes tiden fra utvikling til testing. Det vil si at de tar med seg verkstedfasilitetene og tilhørende instrumentering direkte til de ulike banene istedenfor å teste fast ved en bane. Resultatet er kortere utviklings-sykluser og bredere erfaringsgrunnlag. Høyteknologi driver ytelsene mens Arrows størrelse gjør at de høster stordriftsfordeler i utvikling og produksjon. Det betyr at du får maksimal effekt, men også til en attraktiv pris. Arrow sitt avanserte produksjonsapparat gjør at de er i stand til å levere det spektakulære også innenfor en streng økonomisk ramme. Det har ført til at produsenter som Aprilia, Husqvarna, MV Agusta og Triumph alle samarbeider med Arrow i utvikling av originalanlegg eller oppgraderte anlegg bl.a. til flere av deres råeste gatemodeller.
Copyright © 2023 SpeedOptions