Airsal T6 Tech 50 - Peugeot horisontal AC

På lager
7 stk
SKU
01025040
kr 1 399,00
Et sylinderkit for deg som vil finpusse ytelsene fra motoren, men ikke ønsker å øke boringen. Benyttes ofte som erstatningssylinder. Sylinderspesialistene hos Airsal har benyttet deres velkjente oppskrift. Resultatet er en sylinder som leverer god effekt over et bredt register. Det benyttes høykvalitets T6 aluminium i sylinderen, det gir overlegne egenskaper når det kommer til effektpotensiale og varmehåndtering. Det er med god grunn at man benytter sylindere i aluminium på maskiner som leverer høy effekt. Ikke minst de som skal yte over lang tid på høy intensitet.

Sylinderen leverer stødige ytelser med god drifstikkerhet. Høykvalitetstempel med økt kompresjon bidrar til driftsikkerheten. Effektpotensialet er tilsvarende den orginale. Teknisk sett er det mulig å hente litt ekstra effekt fra denne sylinderen relativt til den orginale. Om sylinderen skal benyttes som erstatningsylinder vil motoren yte tilsvarende orginalt dersom den kjøres mot orginale komponenter. Ønskes en sort sylinder kan den eventuelt lakkeres med varmelakk.

Airsal har gjennom sin T6 serie blitt kjent for å utvikle sylindere med meget anvendelig effektregister, i praksis innebærer det at sykkelen føles livlig og responsiv. Den arbeider helhjertet også mot nedplomberte eksosanlegg. Dog er det anbefalt å la sylinderen puste fritt, for å realisere motorens fulle potensiale. Det er mest sunt for motoren å yte sitt beste.

Passer til
Peugeot Ludix AC (luftkjølt)
Peugeot NewVivacity 2takt
Peugeot Speedfight 3 luftkjølt

Teknisk:
Klassifisering: Sport
Materiale: Aluminium med Nicasil belegning (Hardcrom)
Boring: 40mm
Maks effekt: 7-9 hk
Copyright © 2023 SpeedOptions