Airsal T6 Sport - Minarelli AC

På lager
10+ stk
SKU
01131046
kr 1 499,00
Dette er en mild sport sylinder som hever ytelsene fra motoren. Med denne sylinderen har målet først og fremst vært å hente mer dreimoment gjennom hele registeret. Kompresjonen er derfor relativt lav og ingeniørene har valgt å benytte en tradisjonell oppskrift med enkel eksosport og snille skyllekanaler. Samlet sett fremstår altså sylinderen beskjeden. Derimot har den 46mm boring som sørger for at slagvolumet økes til 65 kubikkcentimeter. Med sport sylinderen får du ekstra krefter og bedre akselerasjon. Det gjør at du får langt mer kjøreglede og mer involverende kjørefølelse. Du trenger heller ikke kjøre motoren like hardt for å oppnå samme framdrift som tidligere. Sylinderen frenstilles i høykvalitets T6 aluminium, det gir svært gode egenskaper når det kommer til varmehåndtering. Det er ikke uten grunn at man benytter sylindere i aluminium på maskiner som skal levere høy effekt. Ikke minst også i de sammenhenger der sylinderen skal yte over lang tid med høy intensitet. Med aluminiumsylinder har motoren evne til å avlede varme ekstra effektivt.

Dette er først og fremst en populær sylinder for de som ønsker et mildt oppgradert oppsett på motoren. Storebroren Airsal T6 Classic er en av de mest populære sylinderene som jevnlig kjøres på original-veiva. Med Airsal T6 Sport har ingeniørene senket ambisjonsnivået betraktelig hva effekt angår. Dette er en rolig sylinder som hjelper deg å forsere bakkene raskere og gjør motoren seigere. Hvis man først og fremst sliter i motbakkene kan man kombinere sylinderen med et nedplombert eksosanlegg og allikevel hente ekstra dreimoment. En av de store fordelene med sport sylinderen er at den hjelper sykkelen til å klatre raskere i vanskelig terreng samtidig som den er lite krevende. Den er økonomisk i drift og lite kresen med tanke på oppsett.

Kort sagt er dette et godt valg for deg som vil ha bedre drag fra bunn. Her får du en enkel og ukomplisert sylinder som bevarer samme karakter langs effektkurven men som gjør at motoren oppleves å få bedre humør.

Teknisk:
Klassifisering: Sport
Materiale: Aluminium med Nicasil belegning (Hardcrom)
Boring: 46mm
Maks effekt: 7-9 hk
Krysspin: 10mm
Copyright © 2023 SpeedOptions