Modellsøk: (Velg modell)
Gratis frakt på alle ordre over 2000kr

Airsal Sport 70cc - Honda Wallaroo 50

Lagerstatus: Utsolgt

kr 998,00
OBS: Modellsøk ikke aktivert. (Velg modell)

Beskrivelse

Detaljer

En sport sylinder som enkelt hever ytelsene fra motoren vesentlig. Med Sport 70 sylinderen får du betydelig mer dreimoment og bedre akselerasjon. Det gjør at du får langt mer kjøreglede og mer involverende kjørefølelse. Du trenger heller ikke kjøre motoren like hardt for å oppnå samme framdrift som tidligere. Som grunnlag benyttes høykvalitets T6 aluminium i sylinderen, det gir overlegne egenskaper når det kommer til varmehåndtering. Det er med god grunn at man benytter sylindere i aluminium på maskiner som leverer høy effekt. Ikke minst de som skal yte over lang tid på høy intensitet.

Sylinderen leverer stødige ytelser med god driftsikkerhet. Hvis man først og fremst sliter i motbakkene kan man også kombinere sylinderen med et nedplombert eksosanlegg og allikevel hente ekstra dreimoment. Det hjelper sykkelen til å klatre raskere i vanskelig terreng men vil fremdeles ha sterkt redusert toppfart.

OBS: Stempelet skal monteres slik at vinduene i stempelet vender mot innsugssiden.
Det skal ikke være slik at vinduene i stempelet er vendt mot eksosporten.

Airsal leverer ikke lenger variatordel og vekter med i dette settet. Vekt på ruller justeres nærmere til oppsett avhengig av eksosanlegg og andre deler sylinderen kjøres med.

OBS: Det følger ikke med bunnpakning i settet. Kun topp-pakning. Det behøves derfor en bunnpakning fra et annet pakningsett dersom du skal ha ny bunnpakning.

Teknisk:
Klassifisering: Sport
Materiale: Aluminium med Nicasil belegning (Hardcrom)
Boring: 46mm
Maks effekt: 5-7 hk