Modellsøk: (Velg modell)
Gratis frakt på alle ordre over 2000kr

Om oppgraderingen:

Velkommen til våre nye sider. Basert på tilbakemeldinger fra våre kunder har vi utviklet en lang rekke nye funksjoner.

Listen over nye funksjoner inneholder bl.a:
  • Nytt modellsøk
  • Økt sikkerhet gjennom kryptering
  • Nye kategorier og produktkatalog
  • Ny betalingsløsning
  • Ny design

Vi vil fortelle litt om endringene og hva som ligger til grunn.

Hvorfor nytt modellsøk?
Det nye modellsøket gir ny inndeling ut fra årsmodeller og modellnavn. De seneste årene har produsentene ofte faset ulike modeller inn og ut. Særlig spesialmodeller og spesialutgaver har fått ulike navn. Det ofte vært vanskelig for eierene av disse modellene å finne frem til riktig kjøretøy. Med vårt nye modell-søk blir det lettere å finne korrekt modell.
Hvorfor ekstra kryptering?
Vi har oppgradert overføringene for å gi deg en kryptert forbindelse til oss. Det styrker sikkerheten ved at opplysninger om varene du ser på, dine adressedetaljer og øvrig informasjon overføres kryptert. Vi har også styrket sikkerheten rundt brukerkontoene. I den forbindelse vil vi be deg om å tilbakestille passordet på din kundekonto. Klikk her: Tilbakestill passord
Hvorfor nye kategorier og ny produktkatalog?
Vi fikk noen tilbakemeldinger på at det kunne være vanskelig å finne frem i kategoriene og at det kunne være veldig mange varer i enkelte kategorier. Vi har nå utviklet et nytt kategorisystem i tett samarbeid med testbrukere for å gjøre det mer intuitivt å finne frem. Vi har også endret produktkatalogen på en rekke områder i tråd med tilbakemelding fra våre testbrukere. Blant annet har vi gjort lenkene til produktene kortere. Slik at de er lettere å lese.
Hvorfor ny betalingsløsnning?
Vi har nå et nytt responsivt betalingsvindu som gjør det lettere å betale på mobiltelefon. Betalingsvinduet er interativt og gjør det lettere å notere kortdetaljene. Hver betaling håndteres av Dibs. Som ledende betalingsformidler for kort i Skandinavia sørger de for topp sikkerhet med trygge kjøp.
Hvorfor ny design?
Vi har fått mange verdifulle tilbakemeldinger på utforming av våre sider. Det er noen som har savnet tiden da SpeedOptions sidene var mer "firkantet". Vi har gjort designet skarpere og sørget for at mer informasjon blir levert på mindre flater. Slik at det skal gå raskere å bruke sidene på mobil. Sammen med vårt nye modellsøk har vi redusert antall klikk og sidelastninger for å komme frem til vareutvalget. Vi ønsker gjerne videre tilbakemelding på hvordan vi kan gjøre sidene endre bedre. Både ris og ros er velkomment.

Vi er glade for å kunne ha deg som kunde. Vi håper du liker de nye funksjonene vi har utviklet og at de gjør siden bedre for deg.
Vi jobber selvsagt videre med nye oppgraderinger i fremtiden. Hvis du har ønsker og innspill ønsker vi gjerne å høre fra deg. Takk for oppmerksomheten.