Modellsøk: (Velg modell)
Gratis frakt på alle ordre over 2000kr

Modellsøk:

Modellsøket hjelper deg å finne deler som passer til din modell.

Hvordan aktivere modellsøk?
For å aktivere modellsøk går du til forsiden. Der velger du modell ved å oppgi produsent, modelltype og din årsmodell.
Når du ikke er på forsiden kan du klikke på lenken "(Velg modell)" oppe i venstre hjørnet. Den vil ta deg frem til modell-velgeren. Du kan også klikke her: Modell-velger
Hvordan kan jeg bytte til en annen modell?
Hvis du har et aktivt modellsøk og du ønsker å velge et annet kjøretøy kan du gå til forsiden og endre valget. Modellsøket vil da automatisk re-konfigureres og siden lastes på nytt.
Hvordan kan jeg deaktivere et aktivt modellsøk?
Hvis du ønsker å deaktivere modellsøket kan du trykk på "Tilbakestill" ved Modell-velgeren. Da vil modellsøket tilbakestilles.
Kan jeg være sikker på at alle delene passer?
Ved å aktivere modellsøket vil du få opp varer som er direkte tilpasset din modell men også noen universale varer. For mange varer er det også slik at det kan være flere skift i modelltypene produsenten har benyttet. Som et eksempel finnes det for noen produsenter flere årsmodeller der produsenten har byttet mellom to ulike typer bremsekalipere iløpet av produksjonsåret. Det betyr at du må sjekke mot de gamle bremseklossene før bestilling. Generelt oppfordrer vi til å ta kontakt dersom du er i tvil om en del er den du trenger. Vi hjelper gjerne.
Modellsøket mitt vil ikke aktiveres?
Hvis du velger produsent, modelltype og årsmodell skal søket normalt konfigureres og siden lastes på nytt automatisk.
Hvis siden lastes på nytt og modellsøket ikke er aktivt skyldes dette normalt at din nettleser ikke aksepterer å lagre valget. Det kan hende fordi den for eksempel vil avslå en cookie.
Vi anbefaler da å teste en annen nettleser. Generelt vil nyere utgaver av f.eks. Chrome, Firefox og Opera ikke oppleve noen problemer med dette.