Mitas - MC16 - 140/60-13

Utsolgt
SKU
573224
kr 479,00
MC16 serien er Mitas sitt mest populære sport dekk, og det er kjent som et godt valg for den som ønsker mye dekk for pengene. Dette dekket benytter moderne mønster og produksjonsteknikk for å levere både høy komfort og godt grep. Gummiblandingen sikrer godt feste på variert underlag kombinert med stor slitestyrke. Mitas har brukt sin årelange erfaring for å ta frem et sportslig hverdagsdekk. Det innebærer at det er fokusert på stor kontaktflate mot bakken og lav rullemotstand. Dekket er derfor økonomisk også med tanke på forbruk. Som man kan forvente for et sport dekk er retningstabiliteten god og responsen på styrekommandoer kontant. Dekket er slangeløst (tubeless), noe som betyr at det kan monteres uten slange hvis ønskelig, men det er fint mulig å montere det med slange også. Hastighetsindeks: L (120km/t)

Mitas er en markedsleder innen scooter-dekk. Toppmodeller fra kjente navn som Aprilia, Vespa og Piaggio leveres alle med dekk fra Mitas originalmontert. Mitas er eid av svenske Trelleborg. Svenskene investerer tungt i utvikling og kvalitet. Mitas har sin historiske tilknytning i Sentral-Europa ved Tsjekkia. Dette dekket blir produsert av Mitas i Slovenia. Denne fabrikken har en historie helt tilbake til 1921! Frem til 2012 var fabrikken eid av Sava. Fra 2012 slo Sava og Mitas seg sammen for å bli enda sterkere. Med Trelleborg i ryggen satser de hardt på å opprettholde sin kraftige fremgang.

Fabrikken har også sterk tilknytning til Goodyear. Goodyear er trolig verdens mest kjente dekkprodusent. De er bl.a. tidenes mestvinnende dekkleverandør i Formel1. De står også bak Dunlop og flere andre merkenavn. Mitas har også produsert bl.a. scooter-dekk for flere av disse verdenskjente navnene. Det betyr at her får du absolutte topp dekk produsert med den beste dekk-teknologien som er tilgjengelig.

Denne dekkdimensjonen er orginalmontert på b.la.:
Gilera Runner 50 - Bak (OBS: Noen årsmodeller, især før 2005, kan ha 130/70-12)
Gilera Runner 125 - Bak (OBS: Noen årsmodeller, især før 2005, kan ha 130/70-12)
Honda X8R Sport - Bak (OBS: X8R Fun har 120/80-12)
Peugeot JetForce 125 - Bak
Piaggio NRG - Bak (OBS: Noen årsmodeller har 130/60-13)
Yamaha Aerox 50 - Bak
Yamaha Aerox 100 - Bak

NB: Ved bestilling får du levert dekket, felg medfølger ikke.
Copyright © 2023 SpeedOptions