Koso - DB02 Dashboard

På lager
4 stk
SKU
BA022W00
kr 1 799,00
Et kompakt og praktisk dashboard med omfattende funksjonalitet. Dashboardet har internt batteri for strøm. Det betyr at denne modellen kan monteres også på sykler uten batteri. Ved å bruke et lite batteri med høy energitetthet kan speedometeret drives av sin egen strømkilde. Praktisk batterinivå-indikator inngår i displayet. Leveres med eget 12v batteri inkludert. Batteriet er av typen som også brukes i mange klokker, fjernkontroller o.l. Det er derfor enkelt å skifte til nytt batteri senere. Med DB02 har du en løsning for å montere dashbord på f.eks. crossere, eldre sykler med 6v osv. Merk at selve bakgrunns-belysningen må drives av egen strømkilde. Led lysene som gir bakgrunns-belysning drives ikke av det interne batteriet.

Dashbordet måler kun 109 x 67 x 23mm, derfor er det lett å plassere. Det er brukervennlig med en enkel og robust konstruksjon. Speedometeret er digitalt og lettlest med store tall og sentral posisjon til høyre i dashbordets display. Langs hele toppen av dashbordet løper turtallslinjen. Turtallet angis som en lang rekke streker, slik jager du turtallet oppover langs displayet. Både intuitivt og underholdende, men også meget lett å avlese når man kjører hardt. Turtallsensoren som medfølger er det bare å tvinne rundt tennpluggwiren. Den kan måle turtall helt opp til 20 000 rpm. Kurven er skalerbar, dvs. at toppturtall kan justeres etter motoren og kurvens intervall tilpasser seg deretter. Sensorens konstruksjonsprinsipp er velkjent da det også benyttes på andre dashbord fra Stage6. Sensoren fungerer både på 2 og 4 taktsmotorer.

Speedometeret fungerer på bakgrunn av magnetsensor, slik som på øvrige Koso enheter. Dette er gjort for økt presisjon. Speedometeret er oppgitt å kunne måle hastigheter helt opp til 360 km/t. I tilegg har dashbordet to temp sensorer slik at man kan måle temperaturen på to ulike punkter samtidig. F.eks på to ulike punkter i kjølekretsen.

Som en prikk over i-en har dashbordet både et voltmeter og opplegg for bensinmåler integrert. Innebygget i dashbordet er også funksjonalitet som registrer driftstid (fra 0 opp til 999 timer) og som logger akselerasjons-tider med mer. Det vil si hvor lang tid du brukte på å nå en gitt hastighet og hvor lang tid du brukte på en hvis distanse. Den logger også toppfarten og ulike andre data underveis. Dashbordet har shift light integrert i rammen helt på toppen av dashbordet. Bakgrunnsbelsyning avgis av led lys langs kantene av dashbordet.

Nedlastning: Koso - DB02 Dashboard - Monteringsveiledning
Copyright © 2023 SpeedOptions