Koso - DB-01RN

Utsolgt
SKU
BA041000
kr 1 498,00
Et enkelt og stilfult dashbord fra Koso. Gir mye informasjon på en kjapp måte, med rpm målt langs en linje i toppen av displayet, slik som man ser i formel-1 o.l. og med informasjon om hastighet og tripteller på henholdsvis høyre og venstre side i nedre del av displayet. (Enheten angir turtall helt opp til 15 000 langs topplinjen av displayet.)

Hele enheten måler kun 12cm i bredden og den er 4,6cm høy. Dyben er kun 2,0cm. Noe som gjør den meget lett anvendelig. Populært på både SM og Enduro sålvel som blant førere i scootercuper osv. Bakgrunnsbelysningen gjør displayet lettlest. Øvrige funksjoner kan du enkelt overvåke ved hjelp av ikonene til høyre og venstre på enheten. DB-01RN er e-merket og godkjent for veibruk

Som på øvrige Koso enheter er det opp til deg hvorvidt du velger å anvende alle funksjonene. Du står fritt til å velge hvilke sensorer du ønsker å koble opp. Det kan være greit med noe erfaring med el-nett fra tidligere for å koble opp dashet, men for de fleste går dette generelt som smurt. De kritiske funksjonene som rpm teller og speedometer sensorer er enkelt lagt opp, og lett anvendelige. Du må ha minst 8 tommers dimensjon på felg.

Nedlastning: Koso DB-01RN - Monteringsveiledning
Copyright © 2023 SpeedOptions