CarboneLorraine - V-Brakes - 2214SF

På lager
2 stk
SKU
2214SF
Spesialpris kr 49,00 Vanlig pris kr 198,00
CarboneLorraine er et av verdens aller mest kjente navn innen bremse-teknologi og de leverer komponenter til verdens mest krevende brukere. Hva har Airbus flymaskiner, de amerikanske romfergene og Citroen WRC Rally teamet til felles? Samtlige stoler på CarboneLorraine når det kommer til valg av bremser!

Når du velger CarboneLorraine bremser får du sinter bremser i topp kvalitet. Sinter bremser er kjent fra racing. Måten de skapes er ved å sette sammen en spesiell friksjonskomponentblanding. Denne består av minst 10 bestandeler bl.a. kobber, bronse, grafitt osv. Gjennom de ulike bestandelene som inngår i blandingen påvirker produsenten klossenes egenskaper. Til sist er materialvalg foretatt og oppskriften klar. CarboneLorraine sin årelagge erfaring innen racing og forskning gjør at de kan konstruere klosser som andre ikke kan matche. Friksjonsblandingen smeltes sammen på høy temperatur og fylles i en form som bestemmer hvordan bremseklossene blir utformet utvendig. Til sist settes friksjonsbelegget mot en bakplate i kobber. Bremseklossen bakes så i en ovn på over 900° Celsius. Bakplaten og friksjonsbelegget smelter sammen. Sluttresultatet er avanserte bremseklosser med høye ytelser enten de brukes i vann, søle eller hard banekjøring. Sinter klosser har fordeler som gjør at de blir mer motstandsdyktige mot fading og får økt levetid relativt til hva tradisjonelle organiske klosser kan levere under tilsvarende forhold.

SF serien er utviklet for å gi hverdagsbremser til krevende brukere. Med disse klossene har man særlig vektlagt lang levetid og stabil ytelse. Det betyr at de tåler utfordrende bruk under varierende forhold. Både på tørt og vått føre gjør de jobben godt. Sammensetningen på klossene er slik at de også er snille mot bremseskiven. Det er med andre ord et bra valg for den sportslige hverdagskjøringen.

Vennligst sammenlign mot bildet før bestilling.

Passer til bl.a:
Suzuki Street Magic 50 1998- (Frambrems)
Copyright © 2022 SpeedOptions